Piotr El Service AB

Elektriker Danderyd

 

Elektriker Danderyd

Välkommen till oss på Piotr El Service AB! Vi är en elfirma som utför det mesta inom vår bransch. Vårt företag består av erfarna och certifierade elektriker som utför små som stora uppdrag, vilket gör oss till det trygga valet av elektriker. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med allt från elinstallationer till byte av elcentral. Vi är ett auktoriserat elinstallationsföretag, vilket man kan kolla på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Vilka vi är

Piotr El Service AB har funnits på marknaden sedan 2014 och har sedan dess arbetat aktivt inom elbranschen. Vi är ett företag med många års erfarenhet inom yrket, vilket innebär att vi har bred kompetens inom el.

Vad vi gör

Vi arbetar med de flesta förekommande elinstallationer, så som kraft, belysning, golvvärme med mera. Här finns en PRO-installatör för T2 golvvärme som har utbildning inom området, vilket ger extra långa garantier.

VÅRA TJÄNSTER

Elinstalltioner

Vi arbetar med alla förekommande elinstallationer åt privat- och företagssektorn. Dessutom utför vi elinstallationer vid nybyggnation, renovering och ombyggnation. Utöver det installerar vi också trädgårdsbelysning, spis, spishäll samt golvvärme.

Felsökningar

Vi är experter på felsökning och har många års erfarenhet inom området. Vi uppskattar vikten av att hitta och korrigera problem så att man undviker felsteg eller potentiella katastrofer.

Laddstolpar

Av oss kan du få hjälp att installera din laddbox eller -stolpe. Vi installerar laddboxar från välkända märken så som GARO, Easee, Charge-Amps och DEFA. Dessutom erbjuder vi laddbox-lösningar från CaCharge för företag och bostadsrättsföreningar.

Övriga eltjänster

Våra övriga tjänster inkluderar elkvalitetsanalys med energianalysator, uppsäkring och nedsäkring med anmälan till elleverantörer, anmälan vid nyanslutning till elnät, byte av elcentraler, utjämning av belastningar i elcentraler med mera.

Piotr El Service AB

CARL BONDES VÄG 52, 165 74 Hässelby
073-774 96 80
Elektriker Danderyd